Здравейте,
Имам една 33-ка от '93 комби, ама нещо май искам да се разделя с нея, че да взема нещо по-високо проходимо. Въпроса ми е, има ли хора проявяващи интерес към нея ..иска ми се цялата да я продам, ама ако се намерят доста хора за части може и за части (макар, че милата, с толкоз зор я докарах до някакъв приличен вид
)
Ето и спецификации:
33 sportwagon, boxer 1.4 IE
1993
156 000 (няма ги още ама след около 500км ще ги навъртя)
с холандско газово (като е доста студено работи, ама се прецаква глупавия въздуховод (което може би ще се оправи с центровка))
черна, металик, но пострадала от градушка и тук таме боята е леко одраскана
ел. стъкла, центр. заключване
2 нови зимни гуми
нов акумулатор
ГО за 2009
техн. прегл. до март 2009
ето снимки от лятото, може скоро да сложа нови (на тия липсват някой екстри - 3 таса
, разни др. глупости) :

Дайте някви предложения моля
Имам една 33-ка от '93 комби, ама нещо май искам да се разделя с нея, че да взема нещо по-високо проходимо. Въпроса ми е, има ли хора проявяващи интерес към нея ..иска ми се цялата да я продам, ама ако се намерят доста хора за части може и за части (макар, че милата, с толкоз зор я докарах до някакъв приличен вид

Ето и спецификации:
33 sportwagon, boxer 1.4 IE
1993
156 000 (няма ги още ама след около 500км ще ги навъртя)
с холандско газово (като е доста студено работи, ама се прецаква глупавия въздуховод (което може би ще се оправи с центровка))
черна, металик, но пострадала от градушка и тук таме боята е леко одраскана
ел. стъкла, центр. заключване
2 нови зимни гуми
нов акумулатор
ГО за 2009
техн. прегл. до март 2009
ето снимки от лятото, може скоро да сложа нови (на тия липсват някой екстри - 3 таса

Дайте някви предложения моля

Comment